U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Over ons

In het duingebied van Zoutelande, de ‘Zeeuwse Rivièra’, te midden van zomerhuisjes, bossen en kampeerterreinen staat, na bijna vierhonderd jaar, weer sinds 1959 een katholieke kerk. Het was destijds de eerste openluchtkerk voor toeristen in Nederland en hiermee een unieke locatie die in de zomermaanden nog steeds eucharistievieringen verzorgt.

 

Anno 2019 komen er, na 60 jaar, nog steeds veel Nederlandse en Duitse bezoekers ieder zondag trouw naar de viering. Sommigen van hen komen al sinds het begin en al voordat de kerk er stond en de viering nog vanuit een tent werden gegeven.

 

Iedere zondag met Pasen en van Pinksteren tot de 2e zondag van september zijn de deuren vanaf 09:30u geopend en begint de viering om 10:00u. In de meeste gevallen word de viering verzorgd door Pastoor Jan van Oers en zijn er meerdere malen koren aanwezig voor de muzikale ondersteuning. Hierbij wordt de viering in zowel de Duitse als Nederlandse taal voorgedragen.

 

Al met al, voor iedereen een die een viering heeft bijgewoond, een bijzondere ervaring.